Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
108 files van totaal 469 km

Traumaheli landt voor medische noodsituatie Grijpskerke

Toegevoegd: 18-09-2022, 17.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

GRIJPSKERKE - De hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet in het buitengebied van Grijpskerke voor een medische noodsituatie met een kind.


De politie en ambulancedienst werden omstreeks 16.00 uur opgeroepen voor de medische noodsituatie in een woning aan de Molembaixweg in Grijpskerke. Omdat de toestand van het jonge slachtoffer zorgwekkend was, werd ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Dit landde ongeveer 20 minuten later op het grasveld achter de woning. 

De politie kwam met drie eenheden ter plaatse. De ambulancedienst was met twee ambulances aanwezig. Het kind is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren