Weerbericht:
Enkele buien, eerst plaatselijk met onweer. Morgen nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer fietser aangereden op rotonde in Middelburg

Toegevoegd: 19-09-2022, 09.38 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer reed op een fiets en werd aangereden door een automobilist en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 08.20 uur bij de rotonde op de kruising van de Laan der Verenigde Naties en de Walcherseweg, aan de zijde van de Euromarkt. Al snel waren twee politiewagens ter plekke en ook een ambulance arriveerde met spoed bij de ongevalslocatie.

Het slachtoffer is door de ambulancemedewerkers op een brancard gelegd en vervolgens voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De politie heeft van meerdere personen verklaringen opgenomen. Na de botsing werd de Laan der Verenigde Naties afgesloten vanaf de kruising Beneluxlaan - Euromarkt.

Op exact dezelfde locatie gebeurde op woensdagochtend 7 september ook al een ongeval. Toen werd op dezelfde oversteekplaats rond 07.40 uur een fietsster aangereden door een personenauto. Het slachtoffer van dit ongeval raakte lichter gewond en hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (19-9-2022 om 12:18)
Ja Fred en de ene straat is éénrichtingsverkeer en de andere niet - moeten we dan de borden maar negeren?
Richard (19-9-2022 om 11:08)
is een vervelend punt daar, zeker als je van de Walcherse Weg komt. Fietsers zouden eigenlijk altijd voorrang moeten hebben en heel belangrijk; kijk als fietser naar de bestuurder van de auto. Vaak fietsen mensen gewoon maar zonder te kijken de rotonde op en rekenen er op dat de automobilist stopt... en nog een 2e punt ; elektrische fietsen zijn vaak sneller dan menig automobilist denken....
Pimmetje (19-9-2022 om 10:39)
@andy en de fietsers kijken niet even een keertje extra om zeker te zijn dat ze gezien zijn en dat de auto ook stopt... het werkt altijd nog 2 kanten op he.
Popeye (19-9-2022 om 10:05)
@andy: los van de oorzaak van dít ongeluk, kan je eigen voorrang dan maar nemen wel verkeerd uitpakken.
fred (19-9-2022 om 10:04)
op de ene rotonde heeft de fietser voorrang en op de andere de auto, en dit in dezelfde gemeente ! dan krijg je zulke ongevallen..Uniformiteit zou mooi zijn
andy (19-9-2022 om 09:52)
automobilsten negeren vaak daar de verpichte voorrang te geven en denken nog snel voor de fietser over te steken
Cookie-instellingen beheren