Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van aanrijding in Retranchement

Toegevoegd: 19-09-2022, 22.06 uur
Politie zoekt getuigen van aanrijding in Retranchement
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

RETRANCHEMENT - Een fietser heeft maandag verwondingen opgelopen na een aanrijding door een auto bij Retranchement. De bestuurder van de auto reed na het ongeluk door.


De aanrijding gebeurde maandag rond 14.20 en 14.30 uur op de Cadzandseweg in Retranchement. Een fietser werd daar aangereden door een personenauto. Volgens de politie liep het slachtoffer daarbij enkele verwondingen op. Na het ongeluk zou de bestuurder van de auto zijn doorgereden.

Volgens de aangever zouden twee andere personenauto's enkele momenten voor het ongeluk hem uit tegengestelde richting gepasseerd zijn vanaf de Molenstraat. De agenten komen graag in contact met de betreffende inzittenden. Mensen die informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (20-9-2022 om 14:44)
Schering en inslag, dat doorrijden. Wat een laffe daad, neem je verantwoording. Rijbewijs nietig verklaren en opnieuw op moeten gaan. Iemand gewond laten liggen kan niet door de beugel.
Cookie-instellingen beheren