Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst achterop vrachtwagen op A58

Toegevoegd: 20-09-2022, 06.27 uur - Update: 20-09-2022, 06.39 uur
De auto moest getakeld worden.
De auto moest getakeld worden.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - Een automobilist is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de A58. Door het incident ontstond enige tijd verkeershinder bij Kapelle.


Het ongeluk gebeurde rond 05.50 uur op de A58 vlak voor de afslag Kapelle. De bestuurder van een personenauto botste daar achterop een vrachtwagen. Voor het ongeluk werden meerdere hulpdiensten naar de plaats van het ongeval gestuurd.

Eenmaal ter plaatse zette Rijkswaterstaat de rechterrijstrook af zodat de hulpverleners veilig hun werk konden uitvoeren. Tenminste één persoon is per ambulance naar het ziekenhuis. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen zijn. Door het ongeval en de bijbehorende bergingswerkzaamheden ontstond er enige tijd verkeershinder op de snelweg ter hoogte van Kapelle. Rond 06.40 uur werd de weg weer volledig vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (20-9-2022 om 23:13)
En werd er wakker van om zes uur. Sirenes in Goes Noord ;)
Cookie-instellingen beheren