Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Schuurtje afgebrand in Wilhelminadorp

Toegevoegd: 21-09-2022, 21.28 uur
Door: Remi Mesu

WILHELMINADORP - De brandweer is woensdagavond druk bezig geweest met het blussen van een schuurtje dat in Wilhelminadorp in de brand was gevlogen. Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond.


De brand ontstond rond 20.00 uur aan de Westhavendijk in Wilhelminadorp. De brand ontstond in een schuurtje naast een woonhuis. Vanwege het gevaar voor overslag naar het woonhuis rukte de brandweer uit met twee blusvoertuigen.

In het schuurtje stond een gasfles, de brandweerlieden zorgden ervoor dat die veilig uit het schuurtje werd gehaald en weg werd gezet. 

De officier van dienst meldde rond 20.30 uur dat de brand meester was. Wel moesten de bluslieden een tijdje nablussen. Door de inzet van de brandweer sloeg de brand niet over naar een naastgelegen schuurtje. Stichting Salvage wordt opgeroepen om de bewoners te helpen met afhandeling van de schade. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren