Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ernstig gewond bij aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 22-09-2022, 12.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een vrouw is vanmorgen ernstig gewond geraakt toen zij in Terneuzen werd aangereden door een auto. De politie doet een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


De vrouw werd omstreeks 10.25 uur door een automobiliste van haar fiets gereden. Dit gebeurde op de kruising van de Bellamystraat en de Alvarezlaan. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek volgens een woordvoerder van de politie dat de vrouw ernstig gewond was geraakt. Vanwege het letsel werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Dit werd ter hoogte van het Zuid-Hollandse Tiengemeten naar een andere melding in Zeeland gestuurd.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de bestuurster van de auto meegenomen naar het politiebureau. De afdeling Verkeer van de Forensische Opsporing (FO) komt ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. De weg is voorlopig nog afgesloten.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren