Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 122 km

Persoon aangereden op rotonde in Goes

Toegevoegd: 22-09-2022, 15.48 uur
Er bleek niemand gewond te zijn geraakt bij het ongeval. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt bij het ongeval.
Er bleek niemand gewond te zijn geraakt bij het ongeval.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een fietser en een automobilist zijn dinsdag met elkaar in botsing gekomen op de rotonde bij de Anthony Fokkerstraat in Goes. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.55 uur op de kruising met de van Hertumweg in Goes. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen zij de fietser aan. De automobilist was op dat moment niet meer aanwezig bij het incident, daarom heeft de politie in de omgeving een zoekslag gemaakt.

Het slachtoffer is door het medische personeel onderzocht op eventueel letsel. De fietsster bleek niet gewond te zijn geraakt. De bestuurder van de auto heeft zich, volgens de woordvoerder van de politie, gemeld bij de politie. De oorzaak van het ongeval is volgens de politie een voorrangsfout. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de visser (24-9-2022 om 11:24)
een van de gevaarlijkste rotondes in zeeland... ze zouden beter net als in de grote steden daar een meerbaansrotonde met stoplicht doen. ook beter voor de doorstroming
goesenaar (23-9-2022 om 10:18)
begrijp jullie probleem niet! je hoeft alleen maar naar links en rechts te kijken.is dat nou zo moeilijk?
Joris (23-9-2022 om 00:05)
Jaren geleden werden rotondes bejubeld door 'verkeersspecialisten' maar de rotondes in Goes inmiddels een grote bron van gewonden geworden. Te veel van die dingen en te onoverzichtelijk. En de doorstroming? Goes-Zuid staat in de middagspits vol vanaf het ziekenhuis tot de Zeelandhallen. En die stroom doorkruisen gaat niet want alle rondjes staan vol zodat ook aanliggende straten volstromen.
peter (22-9-2022 om 19:42)
ik rij er regelmatig met een taxibus, maar het is echt opletten en zeker zo rond de spitsuurtjes. ben er ook niet zon voorstander van dat fietsersen voetgangers op die rotondes voorrang hebben. zij hoeven maar een kant op te kijken voor verkeer in de auto moet je alle kanten op kijken wat de veiligheid niet verbeterd.
wallie (22-9-2022 om 16:10)
Alle fietsers en automobilisten moeten ook ogen in de zijkant en achterkant van hun hoofd hebben. Anders kun je niet overzien wat er op deze rotondes allemaal voor verkeer op je afkomt van alle mogelijke kanten.
Cookie-instellingen beheren