Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
118 files van totaal 466 km

Gemeente beëindigt illegale prostitutie in Middelburg

Toegevoegd: 23-09-2022, 09.12 uur
Gemeente beëindigt illegale prostitutie in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een controle in een woning in Middelburg is gebleken dat er sprake was van illegale prostitutie. De zaak is in handen van de gemeente.


De politie en handhavers hielden gisterenavond een controle in de woning nadat zij diverse signalen hadden ontvangen over mogelijke illegale prostitutie die in de woning zou plaatsvinden. In de woning werden deze signalen bevestigd, zo meldt de politie.

Gemeente Middelburg zal verdere stappen nemen om deze zaak te beëindigen. Er waren volgens de politie geen signalen van uitbuiting. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (25-9-2022 om 16:29)
Waarom is in vrijwel alle gevallen de vrouw de "dader" er komen de klanten ( Lees: hoerenlopers ) er eigenlijk altijd mee weg? Als je zeker weet dat de vrouw in kwestie zich verkoopt, dan zijn de klanten ook bekend, pak die ook eens aan.
Grote Smurf (23-9-2022 om 23:16)
Er wordt hier heel makkelijk aangenomen dat het geen gedwongen prositutie betrof maar als die vrouw door een pooier psychopaat is gedwongen en hierdoor maar liefjes zegt wat de psychopaat haar heeft opgedwongen te zeggen. Hoe kan de politie dit dan juist beoordelen? Door het allemaal maar voor lief te nemen wat ze zegt? Hier zou best eens wat dieper onderzoek mogen wordt ingezet op psychologisch vlak want hoe vaak worden illegale prostituees niet bedreigt? Ik denk vaak als je de media een beetje hebt gevolgt de afgelopen 25 jaar. Tot mensenhandel aan toe. Die vrouwen zijn doodsbang en spelen alsof ze geen slachtoffer zijn.
Insider (23-9-2022 om 17:16)
Misschien even de website van de rijksoverheid lezen wat betreft illegale prostitutie? Iets met geweldadige klanten misschien? Soa’s? Kan je zo vinden met een simpele google zoekopdracht, daarnaast is het gewoon ook verboden om dit illegaal te doen; dus ik denk dat wij vrij snel uitgepraat zijn.
Patience (23-9-2022 om 16:40)
Dan ga je op prikbord zeelandnet toch weer door adverteren met Nederlands les of als fotomodel.... Ongelofelijk dat er nog mensen zijn die hierin trappen.
Kip (23-9-2022 om 15:05)
@Insider Wat is hier zo gevaarlijk aan? Bedreigen ze je? Verplichten ze je om er naar toe te gaan.? Is er spreken van afpersing bij je? Sorry, maar ik vind dat ze dat gewoon zelf lekker moeten weten. Zolang er geen overlast is, dwang is! Leef je eigen leven en laat leven!
Wandelaar (23-9-2022 om 14:04)
Eindelijk!! Het heeft lang mogen duren voordat mevrouw aan de beurt was. Genoeg ellende veroorzaakt door deze dame!!
Cookie-instellingen beheren