Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
127 files van totaal 509 km

Gemeente beëindigt illegale prostitutie in Middelburg

Toegevoegd: 23-09-2022, 09.12 uur
Gemeente beëindigt illegale prostitutie in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een controle in een woning in Middelburg is gebleken dat er sprake was van illegale prostitutie. De zaak is in handen van de gemeente.


De politie en handhavers hielden gisterenavond een controle in de woning nadat zij diverse signalen hadden ontvangen over mogelijke illegale prostitutie die in de woning zou plaatsvinden. In de woning werden deze signalen bevestigd, zo meldt de politie.

Gemeente Middelburg zal verdere stappen nemen om deze zaak te beëindigen. Er waren volgens de politie geen signalen van uitbuiting. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (23-9-2022 om 13:26)
als die persoon meerderjarig is--er geen dwang of uitbuiting is en geen overlast--waarom dan verbieden? zonder zulke werksters / werkers loopt straks geen meid nog veilig op straat, en een peeskamertje huren wat dan wel legaal is kost klauwen vol geld.
insider (23-9-2022 om 10:24)
Ik vermoed dat heel zeeland, en iedere zeelandnet prikbord bezoeker wel weet waar dit plaatsvond; iets met Pateince? Goed dat dit gestopt is; gevaarlijk dit!
Cookie-instellingen beheren