Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie haalt man van dak in Vlissingen, één aanhouding

Toegevoegd: 24-09-2022, 10.00 uur
Politie haalt man van dak in Vlissingen, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Agenten hebben vannacht aan de Anjelierenlaan in Vlissingen een 33-jarige man uit Vlissingen aan gehouden. Hij zat op een dak en had een mes bij zich.


De bewoner belde de politie toen hij de verdachte ontdekte. Toen de agenten ter plaatse kwamen, sommeerden zij de man van het dak af te komen. Hierop kwam de man naar beneden. De agenten fouilleerden vervolgens de man. Bij de fouillering bleek de verdachte een groot mes en een paar duizend euro aan contant geld bij zich te hebben.

De man kon geen goede verklaring geven voor de herkomst van het geld. Hierop is hij aangehouden voor verboden wapenbezit en witwassen. Tijdens zijn aanhouding heeft de verdachte de agenten beledigd. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (24-9-2022 om 14:35)
Ik moet spontaan aan KOM VAN HET DAK AF van Peter Koelewijn.Maar wel een vreemde zaak.
Cookie-instellingen beheren