Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 95 km

Fietsster aangereden op Oostsingel Goes

Toegevoegd: 24-09-2022, 11.54 uur - Update: 24-09-2022, 13.41 uur
De vrouw is door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.
De vrouw is door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een botsing op de Oostsingel in Goes is vanmorgen een vrouw gewond geraakt. Ze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


De vrouw werd omstreeks 11.25 uur ter hoogte van de Oude Singel aangereden door een personenauto. De vrouw kwam door de aanrijding ten val. Hierbij raakte ze gewond aan haar gezicht. De toegesnelde politieagenten hebben van beide partijen een verklaring opgenomen.

Ambulancemedewerkers hebben e vrouw onderzocht in de ambulance. Hierna is zij vervoerd naar het ziekenhuis. De automobilist na het afleggen van een verklaring kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
goesenaar (25-9-2022 om 11:27)
heb het al eerder gezegd.. kijken van links naar rechts is niet zo moeilijk toch!
Koos P. (24-9-2022 om 15:32)
@Joris, dat ligt ook grotendeels aan de fietsers. Lekker 3 breed over de straat, zodat niemand er langs kan. Lekker slingeren. Overal tussendoor en voorlangs schieten. Voorrang krijgen? Nee, dat nemen we gewoon. Als we worden aangereden is het toch niet onze schuld. Gelukkig zijn er nog wel mensen die wel de regels kennen en zich niet als verkeershufter presenteren, maar ze worden zeldzamer.
Joris (24-9-2022 om 12:04)
Ik vermoed dat Goes niet zal worden uitgeroepen tot Fietsstad van Nederland gezien de nieuwsberichten van de laatste dagen. Fietsers lijken wel vogelvrij verklaard in Goes.
Cookie-instellingen beheren