Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Redders van KNRM helpen gewonde duiker bij Zeelandbrug

Toegevoegd: 24-09-2022, 22.11 uur
Redders van KNRM helpen gewonde duiker bij Zeelandbrug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT - De redders van het KNRM-station van Neeltje Jans hebben vanmiddag een duiker geholpen die een medisch probleem had.


De bemanning van de reddingsboot Fred werd omstreeks 16.10 uur opgeroepen voor het incident ter hoogte van de Zeelandbrug. Toen zij ter plaatse kwamdn, bleek dat bij een duiker tijdens het omdoen van zijn duikuitrusting een schouder uit de kom was geschoten.

De redders hebben de duiker ter plaatse geholpen. Hierdoor hoefde het slachtoffer niet mee naar de ambulance.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
c r osser (25-9-2022 om 23:23)
Had nu wel gedacht dat er mensen iets zouden schrijven in de trant van wat een gevaarlijke sport ,teminste als er een Motorsport liefhebber medische hulp nodig heeft dan doen ze dat wel
Emergo (25-9-2022 om 17:29)
@Johan Dan heb je wel een zeer apart gevoel van humor wanneer je een schouder uit de kom grappig vindt.
Johan (24-9-2022 om 22:22)
Wanneer duikers hulp nodig hebben gaat het vaak om onwelwording of een decompressieongeval. Sorry voor de duiker in kwestie, maar deze vind ik gewoon grappig.
Cookie-instellingen beheren