Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man vliegt van de weg en krijgt proces-verbaal voor gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 24-09-2022, 22.26 uur
Man vliegt van de weg en krijgt proces-verbaal voor gevaarlijk rijgedrag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (W) - Een bestuurder is vanavond met zijn auto van de N57 bij Serooskerke (W) afgereden. Hierbij raakte niemand gewond maar de bestuurder heeft wel een proces-verbaal gekregen. Volgens de politie had hij namelijk gevaarlijk rijgedrag vertoond.


De auto raakte omstreeks 19.00 uur van de N57 en kwam tot stilstand op de naastgelegen Kadetweg. Volgens de aanwezige agenten verklaarde de bestuurder achteraf dat hij het “wel tof vond dat hij kon vliegen”. De agenten laten op sociale media weten dat de man van geluk mag spreken dat hij niet gewond is geraakt.

Diverse melders hebben de politie laten weten dat de bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoonde net voor het ongeval. Volgens de  politie zou hij dit eerder ook al hebben gedaan in Middelburg. Tegen de bestuurder is daarom proces verbaal opgemaakt op basis van artikel 5 van de Wegenverkeerswet. Hierin staat dat het voor iedereen verboden is zich zodanig te gedragen dat gevaar wordt veroorzaakt op de weg of zodat het overige verkeer kan worden gehinderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (26-9-2022 om 07:49)
In Kruiningen rijd er ook zo<n idioot die denkt dat hij leuk is ,rijd zo hard door de bochten en remt dan zo hard dat hij helemaal scheef op de weg staat, is te hopen dat er nooit iemand op dat moment daar op de fiets rijd want dan is je leven niet zeker.
Pieter van Vollenhoven (25-9-2022 om 23:21)
Dan nu maar hopen dat de agenten ook gevaarlijk weggedrag zoals in artikel 5 wordt gesuggereerd (snel rijden ,langzaam rijden dus hinderen, staat ook in het artikel 5) ook de slakken onder ons en mensen met een rijbewijs die mogen tijden maar het niet kunnen ook bekeuren
Jaap (25-9-2022 om 13:19)
Jammer dat dit soort uitschot, dat een levensgevaarlijk gevaar is voor andere weggebruikers, er altijd weer goed afkomt.
Loes (25-9-2022 om 08:56)
Dat is er weer 1 die zijn verstand niet heeft, hij kan een vliegles krijgen maar dan anders.
vanpuffelen (25-9-2022 om 00:16)
Beter een vliegreisje boeken naar verweggistan , enkele reis natuurlijk .
Cookie-instellingen beheren