Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Auto uitgebrand in wijk Dauwendaele in Middelburg

Toegevoegd: 25-09-2022, 02.44 uur - Update: 25-09-2022, 14.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - In de wijk Dauwendaele in Middelburg is vannacht een auto volledig verwoest geraakt als gevolg van brand. De politie heeft meerdere omstanders gehoord.


De autobrand werd omstreeks 01.55 uur opgemerkt aan de Meanderhofstraat. Direct na de melding bij de alarmcentrale werd de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Eenmaal aangekomen bij het brandadres, bleek dat de auto volledig in brand stond. De brandweer heeft vervolgens de brand met meerdere stralen hogedruk geblust.

De auto raakte zwaar beschadigd. De aanwezige politieagenten hebben meerdere omstanders gehoord. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De wolff (28-9-2022 om 21:18)
Al is de dader nog zo snel, de waarheid achterhaald hem/hun wel.
nn (26-9-2022 om 19:12)
Triest van woorden . Wat bezielen die mensen toch om dat te doen. Laten ze van anders man spullen afblijven .Als ze die gasten te pakken krijgen ,laten ze die maar opdraaien voor de kosten, laten ze er maar voor gaan werken als ze geen geld hebben. Gelukkig zijn er niet meer auto,s in de brand gevlogen Sterkte voor degenen dit dit overkwam
Rob (25-9-2022 om 19:26)
De oorzaak is wel degelijk bekend. Ik woon in de hoekwoning te zien op de video. Rond 0200 hoorde ik een knal en een alarm afgaan van de auto. Na een minuut of vijf zag ik dat de auto in brand stond vanaf onder de motor. Het is geen elektrische variant dus geen accubrand oid. Er is gewoon iets onder gegooid. Toen ik buiten stond zag ik niemand, de buurvrouw heeft snel de andere buren gewaarschuwd en hun Mercedes die er naast stond is gelukkig gered.
Iemand (25-9-2022 om 15:03)
Bewakingscamera's terug plaatsen. Na het weghalen van die mobiele camera hebben zich nadien nogal wat incidenten wederom weer plaatsgevonden.
Jaap (25-9-2022 om 13:13)
De oorzaak van de brand is niet bekend, de parel Dauwendaele kennende mag je 1 keer raden.
Cookie-instellingen beheren