Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Steekpartij Vlissingen ontstond na burenruzie

Toegevoegd: 25-09-2022, 10.15 uur
De politie doet onderzoek naar het steekincident.
De politie doet onderzoek naar het steekincident.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een burenruzie was de aanleiding van de steekpartij die zaterdagavond in Vlissingen gebeurde. Dat laat de politie zondag in een persbericht weten. Twee Vlissingers zijn aangehouden na het steekincident.


De politie kreeg rond 23.40 uur een melding van een ruzie aan de Acacialaan in Vlissingen. Bij de ruzie zou gevochten zijn. Bij het pand aangekomen troffen de agenten een gewonde man aan. Het zou gaan om een 21-jarige Vlissinger, hij zou gestoken zijn. De 21-jarige man zou op zijn beurt de 54-jarige verdachte hebben mishandeld. Aanleiding zou geluidsoverlast zijn geweest waarbij de 54-jarige verdachte verhaal ging halen bij zijn buren.  

Volgens de politie leek de jonge Vlissinger onder invloed van drank en drugs te zijn. De man weigerde echter mee te werken aan een drugs- en alcoholtest. De agenten hebben zowel het slachtoffer als de verdachte overgebracht naar het politiebureau, beiden waren lichtgewond. De politie doet verder onderzoek in de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (26-9-2022 om 08:24)
Zulke lui moeten allemaal verplicht afkikken en dan verplicht gaan werken voor hun centen. Niet willen dan in militaire dienst stoppen en daar laten zwoegen. Iedereen moet betalen voor zulk tuig. Er zijn mensen die geen woning kunnen krijgen en zulk tuig krijgt alles. Niet werken dan ook geen geld. Is gewoon zielig gedrag. Er zijn genoeg mensen die veel hebben mee gemaakt, maar dan hoef je nog niet te drinken of verdovende middelen te nemen.
FonkieMonkie (25-9-2022 om 22:27)
Gaat lekker in vlissingen de laatste tijd :/
Jan de Jonge (25-9-2022 om 12:41)
Overlast wordt ook niet serieus genomen! Als je het meerdere keren meld, krijg je 3 uur later een reactie dat ze aannemen dat het nu wel over zal zijn? Na nog meer meldingen nemen ze na 3 dagen contact op, met de vraag wat wil je wat we aan doen??? Vind het niet gek dat die man verhaal gaan halen!
Willem (25-9-2022 om 12:18)
Alcohol en drugs zijn weer de perfecte combinatie om ruzie te krijgen in combinatie met geluidsoverlast. Je kan er overspannen van raken in de nacht, maar gebruik gewoon ouderwets je vuisten, de drugs- en alcoholmisbruiker verdient een pak slaag, maar steken is aan de orde van de dag, beiden zwaar straffen met een fikse boete of verplicht afkicken van de zooi.
Lies (25-9-2022 om 10:59)
Je hoort ook beetje de normen en waarden in acht te houden en geen overlast te bezorgen. We leven in dichtbevolkt land. Er zijn mensen die van het padje af zijn. Ik word er ook niet vrolijk van lawaai overlast zeker als je wil slapen en degene die hutje op de hei moeten wonen zijn degene die lawaai willen maken. Een hoop zielige lui die geen respect hebben voor anderen
Cookie-instellingen beheren