Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 71 km

Scooterrijder krijgt rijverbod na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 25-09-2022, 10.28 uur
Scooterrijder krijgt rijverbod na eenzijdig ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SCHOONDIJKE - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een scooterrijder beboet die betrokken was bij een eenzijdig ongeval. Volgens de politie was de bestuurder onder invloed van alcohol.


Het ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur op de Groeneweg-oost in Schoondijke. Een 22-jarige bestuurder van een scooter ging daar onderuit. Toen de politie arriveerde, merkten de agenten dat het letsel meeviel. Echter leek de man uit Kapellebrug mogelijk onder invloed van alcohol te zijn.

Na een alcoholtest ontving de bestuurder een bekeuring. Ook werd hem een algeheel rijverbod opgelegd. Het is niet bekend wat de resultaten van de blaastest waren.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren