Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 349 km

Brandweer rukt uit voor middelbrand in woongebouw

Toegevoegd: 25-09-2022, 20.16 uur
Brandweer rukt uit voor middelbrand in woongebouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - De brandweer is zondag ingezet voor een middelbrand in Hulst. In een woongebouw van Emergis was een brand ontstaan. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.


De brand ontstond rond 19.50 uur in een gebouw van Emergis aan de Paardenmarkt in Hulst. Via een automatisch brandalarm werd de brandweer opgeroepen.

De bluslieden rukten met meerdere voertuigen uit en konden de vuurhaard in het pand snel vinden. Al vrij snel kon de brandweer dan ook het sein 'brand meester' geven. Voor zover bekend is er niemand bij de brand gewond geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
meisje (26-9-2022 om 10:38)
daar is ook geen toezicht , heb daar gewerkt . loop daar allemaal te roken , volle asbakken , vind dat het nog lang heeft geduurd.maar gelukkig niemand gewond.
Cookie-instellingen beheren