Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 340 km

Snorfietsster naar het ziekenhuis na aanrijding

Toegevoegd: 26-09-2022, 11.48 uur
De snorfietsster werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De snorfietsster werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

YERSEKE - Een automobilist heeft zondag een snorfietsster aangereden in Yerseke. De bestuurster van de snorfiets moest uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde zondag rond 15.00 uur toen een 76-jarige snorfietsster uit Yerseke een oversteekplaats op de Zanddijk wilde oversteken. Een motorrijder zag dat op tijd en stopte om de snorfietsster voor te laten gaan. Achter de motor reed een 27-jarige automobilist uit Roosendaal die, volgens de politie, echter te laat zag dat de motor stopte.

Hij week uit naar links om een aanrijding met de motor te voorkomen, reed de motorrijder voorbij en kwam vervolgens in aanrijding met de snorfietsster. De 76-jarige vrouw is na controle ter plaatse per ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Agenten zijn ter plaatse geweest en maakten een proces-verbaal op tegen de automobilist.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren