Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw aangehouden die agent in het gezicht sloeg

Toegevoegd: 26-09-2022, 12.01 uur
Vrouw aangehouden die agent in het gezicht sloeg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

RENESSE - Een inwoonster van Renesse is zondag aan het begin van de avond aangehouden door de politie. De vrouw zou een agent vol in het gezicht hebben geslagen.


Het incident gebeurde zondag nadat de politie in de loop van de middag meerdere meldingen binnenkreeg over het gedrag van de vrouw. Ze zou zich volgens de politie in dronken toestand in straten ophouden en voorbijgangers uitschelden. Ook zou ze bij mensen aan de Mauritsweg door de brievenbus hebben gegild.

Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij de vrouw in haar tuin aan de Mauritsweg liggen. Het regende en de agenten wilden haar niet in de tuin laten liggen. De dienders probeerden haar daarom haar huis in te brengen. Toen ze de vrouw op haar benen hadden gezet, sloeg ze één van de agenten plotseling in het gezicht met haar vuist. Ze werd daarop meteen aangehouden en in plaats van naar huis, naar een politiecellencomplex overgebracht. Daar wordt ze maandag gehoord. De agent liep verwondingen op en is door een arts gecontroleerd. Hij heeft aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (27-9-2022 om 10:32)
@Lida: Alcohol is een prima oplosmiddel hoor!
Lida (26-9-2022 om 21:45)
Ze zal wel trots zijn op haar zelf en dat met een dronkenkop. Alcohol lost niks op. Een mens doet zichzelf wat aan met onder invloed zijn. Zit je dan op politie bureau. Madam
M.Mulder (26-9-2022 om 21:32)
pepperspray dus...
M. Mulder (26-9-2022 om 16:37)
Ik denk dat deze mevrouw een ander soort hulp nodig heeft dan een pak slaag of peperstraat, en dat hoeft niet eens van onze belastingcenten: een luisterend oor en AA kunnen soms wonderen doen.
Michel (26-9-2022 om 14:52)
Zet deze muts maar voor lange tijd vast
Joris (26-9-2022 om 14:40)
Gestoorde mensen doen onverwachte dingen. Met de wapenstok in de hand benaderen en laten liggen als ze zich op eigen terrein bevinden. Heerlijk om met die verfrissende regenbuien in je tuin te liggen. @Jaap: Vergeet het vuurwapen niet voor als je eigen gezondheid in gevaar komt.
Cookie-instellingen beheren