Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder onderuit in Oost-Souburg

Toegevoegd: 26-09-2022, 14.00 uur
Het ongeluk gebeurde in de Kanaalstraat.
Het ongeluk gebeurde in de Kanaalstraat.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - Bij een eenzijdig ongeval in het centrum van Oost-Souburg is een man lichtgewond geraakt. De ambulancedienst hoefde echter niet ter plaatse komen om hulp te verlenen.


Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur in de Kanaalstraat in Oost-Souburg. De bestuurder van een scooter kwam daar door onbekende oorzaak ten val. De politie kwam met twee eenheden met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. 

De man bleek lichtgewond te zijn geraakt maar de ambulancedienst hoefde niet naar de plaats van het ongeluk komen. Het slachtoffer reed uiteindelijk mee met de politie. De scooter raakte niet beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (27-9-2022 om 19:47)
Willem, als je niet te hard rijdt als fietser/bromfietser en goed ver voor je uit kijkt, kun je makkelijk bijtijds uitwijken, evt naar de stoep, daar er ter plaatse geen stoeprand is. Vervelend dat deze scooterrijder gevallen is. Kan altijd gebeuren. Blijkbaar was hij té gewond om zelf naar huis te rijden met z'n scooter, hopelijk gaat het snel weer beter....
Willem (26-9-2022 om 18:25)
Ik rijd daar ook vaak, de bestrating die afloopt in een lager vlak is bij regen spiegelglad, de tegemoetkomende auto's wijken niet voor je uit. Al jaren denk ik, maak er 1-richtingsverkeer van vanaf de brug, voor fietsers, snorfietsers en brommers. Heen via Spoorstraat, terug via Kanaalstraat. Je wordt echt in het nauw gedrukt, te smal voor b. v. een vrachtwagen/bus en tegemoetkomende bromfietser.
Cookie-instellingen beheren