Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 58 km

Verdachte aangehouden voor steekincident in Goes

Toegevoegd: 26-09-2022, 16.37 uur
Het steekincident gebeurde in juli 2022.
Het steekincident gebeurde in juli 2022.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft donderdag 22 september een 36-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in Goes. Na het incident werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.


De steekpartij gebeurde 22 juli van dit jaar bij een horecagelegenheid aan De Spinne in Goes. De recherche stelde daarop een onderzoek in. Afgelopen donderdag, 22 september 2022, werd een 36-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van de steekpartij waarbij één persoon gewond raakte.

De man is ingesloten in een politiecellencomplex en heeft een verklaring afgelegd. De man is op diezelfde dag in verzekering gesteld en werd vrijdag voor de rechter-commissaris geleid. Momenteel zit hij nog vast in het cellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geke (26-9-2022 om 17:37)
Dat de eigenaar van de vlaggemasten geen aangifte doet van vernieling moet hij zelf weten, maar voor het spannen van staaldraden op hoofdhoogte over een fietspad dienen deze tieners toch wel degelijk straf te krijgen. Mij maak je niet wijs, dat ze niet in de gaten hadden, dat het gevaarlijk was. Politie, bezin u hier nog eens over. Het is te gek voor woorden, als deze tieners er vanaf komen zonder straf.
Cookie-instellingen beheren