Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 277 km

Man aangehouden voor mishandeling in Terneuzen

Toegevoegd: 26-09-2022, 16.53 uur
Man aangehouden voor mishandeling in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie stelt een onderzoek in naar een gepleegde mishandeling in Terneuzen. Hierbij werd een 45-jarige inwoner van Terneuzen, naar eigen zeggen zonder aanleiding, in elkaar geslagen door een voorbijganger. De politie zoekt getuigen van het incident.


Het incident gebeurde zondag tegen middernacht in de Korte Kerkstraat in Terneuzen. Direct nadat het slachtoffer klappen had gekregen belde hij de politie. Hij volgde de man die hem had geslagen waardoor de politie op de hoogte was van de locatie van de verdachte. Agenten troffen de verdachte en het slachtoffer op het Stadhuisplein aan. De verdachte, een 54-jarige inwoner van Sluiskil, werd aangesproken door de agenten. Op aanwijzing van het slachtoffer is de man aangehouden.

Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht en stelt zich onder behandeling van een arts. Hij deed aangifte. Bij de aanhouding probeerde de verdachte een van de agenten te schoppen. Hij is onder controle gebracht en naar een politiecellencomplex vervoerd. Daar zit hij nog vast. De man wordt maandag gehoord door rechercheurs.

De man ontkent de mishandeling te hebben gepleegd. Camerabeelden moeten hier verder uitsluitsel over bieden. Die worden nog uitgekeken door de politie. Ook zoeken de agenten nog getuigen van het voorval. Mensen die iets hebben gezien, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (28-9-2022 om 07:13)
aanleiding of niet, je moet gewoon de straat op kunnen ongeacht het tijdstip. die droeftoeters die zich niet kunnen beheersen moeten naar "binnen" gebracht worden..
JTG (27-9-2022 om 19:09)
IND Chuckles waarschijnlijk ``MET aanleiding`` maarja dan moet je ook niet tegen middernacht op de korte kerkstraat lopen ey dan krijg je dit dus zonder aanleiding!;)
chuckles (26-9-2022 om 23:08)
'zonder aanleiding' jeah wright
Cookie-instellingen beheren