Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Auto van de weg bij Zuiddorpe, mogelijk onwelwording

Toegevoegd: 27-09-2022, 18.53 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZUIDDORPE - Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N258 bij Zuiddorpe. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De auto raakte omstreeks 17.00 uur van de Langeweg en belandde ondersteboven in een sloot. De hulpdiensten, inclusief de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder bleek, in tegenstelling tot de melding, niet bekneld te zitten in zijn voertuig.

Het slachtoffer is door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht en met spoed naar her ziekenhuis gebracht. Volgens de woordvoerder van de politie is het slachtoffer mogelijk onwel geworden. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee afgesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (28-9-2022 om 06:59)
De bestuurder heeft wel geluk gehad dat hij niet op een boom heeft gereden ,want daar zijn al heel veel doden bij gevallen daar
Kees (27-9-2022 om 21:22)
Onwel van haast....minder haastig zijn voel je vaak ook stuk lekkerder
Cookie-instellingen beheren