Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst op geparkeerde vrachtwagen bij Sluiskil

Toegevoegd: 28-09-2022, 00.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL - Een automobilist is gisterenavond met de schrik vrijgekomen nadat hij in botsing kwam met een geparkeerde vrachtwagen. Er raakte niemand gewond.


De botsing vond omstreeks 23.30 plaats op de Oostkade ( N686) ter hoogte van Sluiskil. De bestuurder van de personenauto reed tegen een vrachtwagen aan die gedeeltelijk over de rijbaan geparkeerd stond. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie is ter plaatse gekomen om tussen beide partijen te bemiddelen. De auto is door bekenden van de bestuurder geborgen. De vrachtwagen raakte beschadigd aan de achterzijde van het voertuig. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (29-9-2022 om 14:10)
Wat heb je daar te zoeken op dat uur. Schijnbaar is de parkeerplek voor meer dan 2 vrachtauto's niet voldoende en denk dat je ook nog verlichting op je auto hebt, dan moet ie wel heel dicht er langs gereden zijn. Of was ie gewoon niet echt wakker.
optimist (28-9-2022 om 16:29)
Degene die op een stilstaand voertuig botst is altijd fout, waar het stilstaande voertuig ook staat. Je snelheid moet zodanig zijn, dat je nog op tijd kan stoppen, anders rij je te hard of je let niet op.
Rick (28-9-2022 om 10:05)
Als je gewoon voor je kijkt is er niks aan de hand! Wie zit te suffen moet de consequenties ondervinden.... Ook al staat de vrachtwagen stil midden op de weg, je hebt toch geen str....t in je ogen??
Lies (28-9-2022 om 08:06)
Ze staan gevaarlijk op de vluchtstrook geparkeerd..... is er geen controle meer op? In Vlissingen Oost zie je het ook steeds meer. Ze belemmeren het zicht en mee dat dit verboden is.
Fondon (28-9-2022 om 02:46)
Vraag mij wel af wie in zijn gelijk staat voor de politie en verzekering. Mijn inziens is de vrachtwagen chauffeur verantwoordelijk voor de geleden schade, maar hij staat ook weer stil?
Cookie-instellingen beheren