Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man gezocht voor diefstal van sieraden in Groede

Toegevoegd: 28-09-2022, 01.04 uur
De man wordt verdacht van diefstal vanuit een woning in Groede.
De man wordt verdacht van diefstal vanuit een woning in Groede.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

GROEDE - De politie is op zoek naar een getinte man die afgelopen zomer bij een diefstal uit een woning in Groede meerdere sieraden meenam. De man is op camerabeelden vastgelegd.


De inbraak vond op woensdag 8 juni omstreeks 16.00 uur plaats. De man liep via de achterdeur een vrijstaande woning aan de Rijksweg in Groede binnen. De inbreker nam bij zijn diefstal meerdere sieraden mee.

De verdachte heeft een getinte huidskleur en had op het moment van de diefstal kort zwart haar dat aan beide zijkanten was opgeschoren. Hij droeg een grijs trainingspak met een capuchon. Het trainingspak had witte en grijze accenten.

De politie vraagt zich af wie de man is en waar de gestolen sieraden zijn. Met tips kan er gebeld worden met de politie via 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (28-9-2022 om 16:13)
Veel te laat met deze oproep hij is al verdwenen....de kansparel kees. Heb opsporing gezocht bekeken....NL is makkelijke doelwit.
Henky (28-9-2022 om 12:25)
Hé wat is dit ?dat je nog niet één paar maanden wacht ,als ik mijn buurman bedreig of hem een knal verkoopt dan word ik direct opgepakt ,en voor deze gasten daar neemt justitie alle tijd voor dit is te ingewikkeld voor hen
Michel (28-9-2022 om 12:22)
8 Juni !!!!!!!! Veels te laat met de oproep. Gelijk de andere dag is veel beter.
Pim (28-9-2022 om 11:26)
Ga lekker werken voor je geld! Kansparel
fred (28-9-2022 om 10:07)
8 juni !!! kon niet eerder bekend gemaakt worden? getinte man , waar heb ik dat al meer gehoord. Hoop dat hij gepakt wordt en een enkele reis krijgt. The never come back line
Cookie-instellingen beheren