Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Twee mannen aangehouden in Zierikzee voor drugsbezit

Toegevoegd: 28-09-2022, 14.45 uur
Twee mannen aangehouden in Zierikzee voor drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - Bij een controle vannacht in Zierikzee zijn twee mannen aangehouden. Zij hadden meerdere soorten drugs in hun auto liggen.


Surveillerende agenten zagen om 01.30 uurop het Havenplein in Zierikzee een auto geparkeerd staan. De kentekenplaat van de auto was afgeplakt. De inzittenden zagen de agenten aankomen en de bestuurder stapte meteen uit zijn auto. Omdat het portier open stond, roken de agenten een sterkte henneplucht uit de auto komen. Hierop hebben de agenten alle drugs ingevorderd.

De bijrijder stapte ook uit het voertuig. Hij bleek een vuilniszakje met henneptoppen bij zich te hebben. De agenten hoorden vervolgens iets op de grond vallen. Dit bleek een Tupperwarebakje te zijn waar speed in zat.

Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van bezit/handel in drugs. De agenten namen de auto van de verdachten mee naar het bureau voor onderzoek. In de auto vonden ze 160 gram hennep, ruim 100 gram speed en 275 XTC-pillen. Ze namen alle drugs in beslag. De mannen zitten vast in een politiecellencomplex. Vandaag worden ze gehoord. De twee zijn 55 en 37 jaar oud en komen uit Goes en Zierikzee.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren