Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 92 km

Man aangehouden na geluidsoverlast in Biervliet

Toegevoegd: 28-09-2022, 14.52 uur
Man aangehouden na geluidsoverlast in Biervliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BIERVLIET - Een man is vannacht aangehouden omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte in Biervliet. Tijdens de rit naar het politiecellencomplex bedreigde hij agenten.


Rond 01.30 uur meldden buurtbewoners van de Gentsestraat in Biervliet dat de man harde muziek draaide en hard aan het schreeuwen was. Omdat de man al vaker overlast had veroorzaakt, gingen agenten ter plaatse. Bij de woning spraken agenten de man aan en vertelden ze hem dat hij een bekeuring zou krijgen. Hij ging hierop tekeer tegen de politiemensen, zo meldt de politiewoordvoerder. De man werd verteld dat hij bij een volgend incident aangehouden zou worden.

De agenten waren de straat nog niet uit of de overlast begon weer. Ze besloten meldingen niet meer af te wachten en probeerden naar binnen te komen bij de overlastgever. De man deed echter de deur niet meer open. Met geweld ramden de agenten vervolgens de deur uit de sponning, zodat ze het pand konden betreden. De verdachte is vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het vervoer bedreigde hij agenten. De man is ingesloten en wordt vandaag gehoord over alle strafbare feiten die hij beging.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (29-9-2022 om 06:52)
@Ruud ff naar de kno voor gehoor test. Deze man is dikwijls te horen draait keiharde muziek en zijn hond(arm beest) zit dan te joelen in de tuin. Staat soms ook in zijn tuin te orakelen.
Ruud (28-9-2022 om 18:34)
Normaal trekt niemand zich aan van iets. Ik heb niks gehoord vind het maar een vaag verhaal en ik hoor genoeg!
Cookie-instellingen beheren