Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Ongeval met vrachtwagen op N59

Toegevoegd: 12-04-2007, 20.17 uur
Door: Politie Zeeland

OOSTERLAND - Donderdagmorgen rond 10.30 uur vond er op de N59 een aanrijding plaats waarbij een vrachtwagen en twee personenauto’s beschadigd raakten.

Een 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Middelburg stopte ter hoogte van de Nieuwe Groeneweg en wilde keren wat er plaatse niet is toegestaan. Een 26-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland die achter hem reed, zag dit en kon op tijd stoppen.

Een 26-jarige automobilist uit dezelfde gemeente die weer achter haar reed, lukte dit niet en hij botste achter op haar auto. De vrouw schoot op haar beurt weer door tegen de vrachtwagen waarna haar auto hieronder vast bleef zitten.

De bestuurders bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij. De twee personenauto’s raakten zwaar beschadigd, de vrachtwagen had lichte lakschade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren