Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 10 km

Hand van man bekneld in afvoerputje

Toegevoegd: 29-09-2022, 10.09 uur
Het incident gebeurde bij de Gebroeders Spykerstraat.
Het incident gebeurde bij de Gebroeders Spykerstraat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De hulpdiensten zijn donderdag uitgerukt voor een bedrijfsongeval in Goes. Een man was daar met zijn vinger vast komen te zitten in een afvoerputje.


Het incident gebeurde rond 09.50 uur bij een bedrijf aan de Gebroeders Spykerstraat in Goes. Een man was daar met zijn vinger vast komen te zitten in een afvoerputje. Zowel de politie, ambulancedienst als brandweer kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Uiteindelijk bleek dat de man al bevrijd was. Daardoor was de inzet van de brandweer niet meer nodig. Alle hulpdiensten zijn daarop teruggekeerd naar hun post. Het is niet bekend of het slachtoffer verwondingen heeft opgelopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren