Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 119 km

Vacature: Calamiteitenverslaggever HVZeeland.nl

Toegevoegd: 02-10-2022, 14.58 uur
Als calamiteitenverslaggever kom je op plekken door heel de provincie.
Als calamiteitenverslaggever kom je op plekken door heel de provincie.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Via HVZeeland.nl volg jij samen met bijna 300.000 andere gebruikers dagelijks het werk van de hulpdiensten. Maar heb jij een journalistiek hart en zou je het liefst ook zélf het werk van politie, brandweer en ambulancedienst van dichtbij in beeld brengen? Dit is je kans! We zoeken namelijk per direct een parttime of fulltime 112-journalist.


Als calamiteitenverslaggever maak je objectieve reportages, foto's en videobeelden van 112-incidenten in de hele provincie. Je beschrijft en brengt het werk van politie, brandweer en ambulancedienst vanaf de eerste rang in beeld. Je brengt ook het nieuws bij emotioneel beladen incidenten en doet dat zorgvuldig en respectvol. Op locatie werk je zelfstandig, maar je staat altijd in contact met hulpverleners, omstanders, andere journalisten en met je collega-(eind)redacteur.

Jouw teksten, foto's en videobeelden bereiken overigens niet alleen de bezoekers van de site (7 miljoen paginaweergaves per maand!) zelf. Je werkt ook voor andere regionale en (inter)nationale media. Alle informatie over deze vacature - inclusief een beschrijving van enkele werkdagen - vind je via deze link. Let op: De oorspronkelijke uiterlijke sluitingsdatum (02-10-2022) is verlengd. Je sollicitatie is dus ook na vandaag nog van harte welkom!

Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar [email protected]. Wil je eerst
nog meer weten over het werk als calamiteitenverslaggever? Neem dan gerust contact op met Roland de Jong via
[email protected] of bel naar 0118-714720.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-10-2022 om 15:56)
Ik woon niet op Walcheren en ik heb al een baan, anders zou ik zeker solliciteren. Ik hoop dat er snel een nieuwe verslaggever gevonden wordt. Ik lees de artikeltjes op deze site graag.
Cookie-instellingen beheren