Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 424 km

Brandje in schoolgebouw CSW Van de Perre Middelburg

Toegevoegd: 02-10-2022, 15.10 uur
Brandje in schoolgebouw CSW Van de Perre Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het schoolgebouw van CSW Van de Perre aan de Griffioenstraat in Middelburg is zondagochtend brand ontdekt. De brandweer rukte met spoed uit maar de brand bleek al te zijn geblust.


De brand woedde volgens de brandweer in een TL-balk en werd rond 11.55 uur ontdekt door personen die aanwezig waren in het gebouw. "Omdat de TL-balk aan een houten plafond hing en het nog niet zeker was of het daar boven nog brandde, zijn we met spoed ter plekke gegaan", zo vertelt de brandweer op social media.

De brandweerlieden hebben de TL-balk gedemonteerd en vervolgens het plafond uitgebreid geïnspecteerd maar de brand bleek inmiddels volledig te zijn gedoofd. Volgens de brandweer hebben de aanwezige personen erger weten te voorkomen door snel een bluspoging te ondernemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (2-10-2022 om 16:19)
Gelukkig, door snel ingrijpen, erger voorkomen.... Dan kunnen de jongelui morgen weer met plezier naar school.... ;-)
Cookie-instellingen beheren