Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 117 km

Brand in caravan Tholen, personen ademen rook in

Toegevoegd: 02-10-2022, 20.08 uur
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op een terrein aan de Oudelandsedijk in Tholen heeft in de nacht van zaterdag op zondag brand gewoed in een caravan. Meerdere personen ademden rook in en moesten door de ambulancedienst worden gecontroleerd.


Nadat de bewoners de brand omstreeks 01.55 uur hadden ontdekt, belden zij niet alleen de brandweer maar ondernamen ze zelf ook al een bluspoging. Toen de blusploeg van de brandweer van Tholen arriveerde, bleek de brand al grotendeels uit te zijn. De brandweerlieden hebben nog wel nageblust en een grondige nacontrole uitgevoerd. De inzet van de eveneens opgeroepen waterwagen uit Bergen op Zoom bleek niet nodig te zijn.

Omdat meerdere personen rook hadden ingeademd, werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. Ambulancemedewerkers hebben de betrokken personen onderzocht en behandeld. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie was overigens ook met meerdere eenheden ter plaatse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren