Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Scooterrijder lichtgewond bij botsing bij Meliskerke

Toegevoegd: 03-10-2022, 09.18 uur
De scooterbestuurder raakte bij het ongeval lichtgewond.
De scooterbestuurder raakte bij het ongeval lichtgewond.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

MELISKERKE - Bij een botsing in de polders bij Meliskerke is gisterenmiddag een scooterrijder lichtgewond geraakt. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.25 uur op de kruising van de Blauwpoortseweg en de Sint Janskerke. Door onbekende oorzaak kwamen een scooter en een automobilist met elkaar in botsing. Direct na de melding werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plaatse aangekomen, hebben de agenten van beide betrokkenen een verklaring afgenomen.

De scooterbestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij bleek lichte verwondingen te hebben. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en doorverwezen naar de huisartsenpost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren