Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing auto’s Heinkenszand

Toegevoegd: 03-10-2022, 09.23 uur - Update: 03-10-2022, 09.31 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding op een kruising in Heinkenszand is maandagochtend één persoon gewond geraakt. Twee personenauto’s raakten beschadigd.


De voertuigen kwamen omstreeks 08.25 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Boerendijk, de Noordlandseweg en de Stelledijk. Ambulancemedewerkers controleerden de betrokkenen en namen uiteindelijk één van hen mee naar het ziekenhuis.

Bij de botsing liepen beide voertuigen schade op. Eén van de wagens had schade aan de voorzijde, de andere auto raakte beschadigd aan de rechter zijkant. Onder meer het achterwiel liep schade op. Omdat de auto’s niet meer konden rijden, is takelbedrijf De Moor ter plekke gekomen om de voertuigen weg te slepen.

Vanwege de aanrijding moest het verkeer tijdelijk worden omgeleid. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren