Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Kind aangereden in 's-Gravenpolder, betrokkene meegenomen

Toegevoegd: 04-10-2022, 16.41 uur
De bestuurder van de scooter is meegenomen op basis van artikel 8 van de wegenverkeerswet
De bestuurder van de scooter is meegenomen op basis van artikel 8 van de wegenverkeerswet
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER - Een kind is vanmiddag aangereden aan de Goessestraatweg in ’s-Gravenpolder. De bestuurder van een scooter is aangehouden op verdenking voor rijden onder invloed


De aanrijding vond omstreeks 16.00 uur plaats op het fietspad langs de Goessestraatweg. De bestuurder van de scooter had tegen de politie verklaard het jonge slachtoffer over het hoofd te hebben gezien. Het kind stak volgens de bestuurder onverwacht over. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffertje onderzocht. Het letsel bleek volgens de politie mee te vallen.

De bestuurder van de scooter heeft een blaastest afgelegd. Deze test bleek echter positief te zijn. Hierop is de bestuurder meegenomen naar het politiebureau om uit te zoeken hoeveel alcohol de man precies op had. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren