Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Brandweer Goes redt op dierendag kat uit boom

Toegevoegd: 04-10-2022, 16.55 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trist_Batman (5-10-2022 om 19:56)
Als katten vrij rond mogen lopen dan zijn ze niet geschikt als gezelschapsdier. Gelijke dieren, gelijke rechten. Mijn tamme rat zou ook verjaagd worden in de tuin van mijn buurvrouw, reken maar dat ie verdelgd wordt. Katten kunnen prima aan een lijn, met een geschikt kattentuigje. Zo beperk je de kans dat je dier in een vreemd gezin 'verhuist'. Ook nog eens goed voor de muisjes en de vogeltjes - ook lieve en nuttige dieren die hun plek verdienen! Je moet niet je kat tegenspartelend mee naar buiten dwingen, maar elk dier zou dan protesteren. Maak niet van een ongeluk de standaard, dit is hoe het niet moet. Let op je dier!
Johanna Stoutjesdijk (5-10-2022 om 09:39)
wat heerlijk dat dit dier weer is gered en dan toevallig op ,,dierendag ,, bedankt voor jullie hulp .
Dagvlinder (4-10-2022 om 20:04)
Katten horen niet aan een lijn !!! Lief katje geef je groot gelijk dat je wilde ontsnappen hoor , volgende keer ren de straat maar gauw over en kom nooit meer thuis . Ga maar op zoek naar een huisje waar je lekker in vrijheid mag leven buiten zoals bij mij. Hier lopen de katten allemaal LOS buiten en zonder nek bandje. Je mag gerust aansluiten.
Cookie-instellingen beheren