Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak bij 81-jarige vrouw uit Kloosterzande bij Opsporing Verzocht.

Toegevoegd: 04-10-2022, 17.10 uur
Inbraak bij 81-jarige vrouw uit Kloosterzande bij Opsporing Verzocht.
© Foto: Politie
Door: Eugène Harthoorn

KLOOSTERZANDE  - De politie maakt vanavond beelden bekend van een inbreker die bij een 81-jarige vrouw in Kloosterzande inbrak. De beelden worden vertoond bij Opsporing Verzocht.


De insluiper sloeg op 9 november 2021 toe bij het slachtoffer dat woonachtig is in Kloosterzande. Terwijl het slachtoffer in de woonkamer zat, drong de dief vermoedelijk de woning binnen via een niet afgesloten slaapkamerraam. Bij de inbraak werden geld, sieraden en pinpassen buitgemaakt. Die avond werd geprobeerd met de gestolen pinpassen te pinnen bij een geldautomaat in Axel.

Volgens de politie zijn er een paar dierbare sieraden gestolen. Zo wordt er bijvoorbeeld gezocht naar een gouden armband met daaraan vijf gouden munten van Anton Pieck. De politie wil graag weten wie de inbreker herkent en waar de sieraden momenteel zijn of worden aangeboden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-10-2022 om 14:00)
maar hopen dat ze deze laffe hond snel pakken . wat een respectloos figuur .ga werken voor je geld .maar daar zal hij wel te lui voor zijn .voor zulk volk heb ik totaal geen respect .en er komen er steeds meer van .veel strenger straffen door bv ook alle (emotionele) schade te laten vergoeden
Cookie-instellingen beheren