Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 38 km

Man levert auto in na 2.5 jaar rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 04-10-2022, 17.32 uur
De auto is in beslag genomen door de politie.
De auto is in beslag genomen door de politie.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - Na ruim twee jaar zonder rijbewijs te rijden heeft een bestuurder vandaag bij Vrouwenpolder zijn auto moeten inleveren. De man was al vier keer betrapt.


De bestuurder van de personenauto werd vandaag voor de vierde maal betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De man werd in 2.5 jaar al meerdere keren aan de kant gezet voor hetzelfde feit.

Het voertuig is door de politie in beslaggenomen ter verbeurdverklaring. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (5-10-2022 om 11:28)
Als hij het geld voor de boetes en nu ook de auto kwijt had geïnvesteerd in het nemen van auto rijlessen had hij nu fluitend in zijn auto kunnen rondrijden We noemen zulke mensen sukkels
fietser (5-10-2022 om 09:40)
Snap er niets van iemand die geen rijbewijs meer heeft zou geen auto op zijn naam mogen hebben. Goede registratie zou dit kunnen voorkomen. Maar ja het kan gewoon, dus gaat het ook door.
Jaap (4-10-2022 om 23:22)
De reden waarom deze man niet met een auto mag rijden weten we niet behalve dat hij zijn rijbewijs kwijt is. Maar of hij een gevaar op de weg is weet ik niet, er zijn heel veel mensen die gevaarlijk rijgedrag vertonen en die hebben WEL een rijbewijs.
sat (4-10-2022 om 20:03)
waarom niet bij de 2e keer vindt hier de politie uitvoerders hier verantwoordelijk moeten gesteld worden stallen die hap
bert kaiser (4-10-2022 om 17:52)
zoiets moet eigenlijk al bij de eerste keer, je zal maar een botsing krijgen met zo'n persoon
Cookie-instellingen beheren