Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 145 km

Man levert auto in na 2.5 jaar rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 04-10-2022, 17.32 uur
De auto is in beslag genomen door de politie.
De auto is in beslag genomen door de politie.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - Na ruim twee jaar zonder rijbewijs te rijden heeft een bestuurder vandaag bij Vrouwenpolder zijn auto moeten inleveren. De man was al vier keer betrapt.


De bestuurder van de personenauto werd vandaag voor de vierde maal betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De man werd in 2.5 jaar al meerdere keren aan de kant gezet voor hetzelfde feit.

Het voertuig is door de politie in beslaggenomen ter verbeurdverklaring. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@mm witte (10-10-2022 om 01:15)
mm witte, Jij suggereert dat deze man geen hulp nodig heeft. Klaarblijkelijk ken je die man, maar deze man heeft kennelijk wel hulp nodig. Hij werd nu voor de VIERDE keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Iedereen in Nederland weet dat je een rijbewijs nodig hebt voor het besturen van een auto. Als deze beste man dat nog niet wist, dan zou dat al na de eerste aanhouding duidelijk zijn Maar niet, het was niet duidelijk... Oke, dan na de tweede aanhouding... Maar nog steeds niet duidelijk enz enz. En natuurlijk heeft hij hulp nodig, om hem ervan te overtuigen dat het verboden is om zonder rijbewijs de weg op te gaan. Hij is niet verzekerd bij evt ongeval of whatever.
mieke (7-10-2022 om 22:04)
Als iemand zonder rijbewijs rondrijdt heeft hij geen verzekering. Bij een ongeluk kan er niets bij hem gehaald worden, dus draait de ander ervoor op. En als hij goed zou kunnen rijden haalt hij toch gemakkelijk zijn rijbewijs. Onverantwoordelijk.
Ineke (6-10-2022 om 08:45)
Jaap of deze man een gevaar op de weg is weten we zeker niet.. maar als je een ongeluk met deze man krijg heb je een probleem met de afhandeling van de schade.
mm witte (5-10-2022 om 20:53)
@ tuinman. Die man heeft een rijbewijs nodig. en zonder hulp!
Michel (5-10-2022 om 12:10)
Hopend dat Kuzee de auto gelijk naar de schroot brengt.
Tuinman (5-10-2022 om 12:08)
Die man heeft hulp nodig.
Cookie-instellingen beheren