Weerbericht:
Buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politiestudenten delen 30 bekeuringen uit in Vlissingen

Toegevoegd: 05-10-2022, 15.46 uur
Politiestudenten delen 30 bekeuringen uit in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VlISSINGEN - Politiestudenten hebben gisteren bij een verkeerscontrole in Vlissingen 30 boetes uitgedeeld. Er werd vooral gelet op het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur.


De controles werden tussen 10.30 uur en 12.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur gehouden op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. De agenten in opleiding letten vooral op het vasthouden van een mobiele telefoon.

Naast telefoongebruik werden er volgens de politie ook voor andere overtredingen bekeuringen uitgeschreven, bijvoorbeeld voor het niet dragen van een veiligheidsgordel, het rijden met een valse kentekenplaat, het negeren van een gegeven stopteken en een niet goed zichtbaar kenteken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henky (6-10-2022 om 08:49)
Als ze dan ook eens op snelheid controleren in de kleine dorpen en op dijken tussen de dorpen (bijv ).Wolphaartsdijk / Oud Sabbinge waar onze kinderen dagelijks fietsen naar school mensen lopen daar met of zonder hond ,
Anti gsm (5-10-2022 om 16:00)
Mooi werk allemaal, dank voor het veilig houden van de weg
Cookie-instellingen beheren