Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie trapt deur in na melding geluidsoverlast

Toegevoegd: 06-10-2022, 09.05 uur
Politie trapt deur in na melding geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De wijkagenten van Vlissingen hebben vannacht een deur ingetrapt in Vlissingen om een man aan te houden die niet luisterde naar hun vordering. Er is geluidsapparatuur in beslaggenomen.


De agenten kregen vannacht een melding van geluidsoverlast vanuit het betreffende huis. De veroorzaker had in korte tijd al meerdere waarschuwingen gekregen van de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen, hoorden zij echter dat opnieuw sprake was van geluidsoverlast. Na meerdere keren aanbellen en kloppen deed de bewoner niet open. Hierop werd besloten dat er proces-verbaal opgemaakt zou worden tegen de veroorzaker.

Nadat de politie de bewoner een half uur had aangeroepen en er in al die tijd geen enkele reactie was gekomen, heeft de politie zich toegang verschaft tot de woning door een deur in te trappen. De politie kreeg een machtiging tot binnentreding en inbeslagname van het geluidsapparatuur. De veroorzaker van de geluidsoverlast werd aangehouden en zal door de teamrecherche worden gehoord. In het pand zal een nieuwe deur worden gezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (6-10-2022 om 12:29)
Waarschijnlijk stond de muziek " zo hard " dat de bewoner het " aanbellen en kloppen " niet heeft kunnen horen. En dan kan ik me voorstellen dat hij inderdaad niet heeft opengedaan..... ;-)
Goed gedaan politie (6-10-2022 om 11:30)
Ik vind het echt fijn dat de geluidsapparatuur van deze vuile junks in beslag is genomen
willem (6-10-2022 om 10:17)
nieuwe deur? toch wel op kosten van de bewoner?
Cookie-instellingen beheren