Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Leerling gewond in CSW-school Middelburg

Toegevoegd: 06-10-2022, 12.41 uur - Update: 06-10-2022, 13.18 uur
Volgens de politie was geen sprake van opzet.
Volgens de politie was geen sprake van opzet.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de CSW-vestiging Van de Perre in Middelburg is rond het middaguur een leerling gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Het incident vond plaats binnen in het schoolgebouw, gelegen tussen de Griffioenstraat en de Elzenlaan. De media kreeg aanvankelijk van de politie te horen dat mogelijk sprake was van een steekincident maar dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. "Het gaat hier om een ongeval. Er is geen opzet in het spel en ook geen sprake van een steekincident", aldus een politiewoordvoerster. De politie heeft inmiddels bevestigd dat een balpen via de schoen van de jongen in diens voet terecht kwam en hierdoor een verwonding ontstond.

Na de melding kwamen twee politie-eenheden en een ambulanceteam ter plekke. De ambulancemedewerkers hebben zich over de gewonde leerling ontfermd. Het slachtoffer is niet ernstig gewond geraakt. Volgens de politie kon hij na behandeling ter plekke naar huis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camille en Marije (7-10-2022 om 16:26)
De jongen was in de pen gaan staan/heeft erop getrapt toen de pen verticaal op de grond stond. Toen heeft hij zichzelf verwond, wij weten dat omdat we zelf in de buurt waren.
I.Izeboud (7-10-2022 om 09:02)
Dit is een vreemd voorval een balpen gevallen op de voet van slachtoffer hoe kan een balpen dwars door de schoen verwonding brengen.Snap niet dat de politie hier intrapt.Volgens mij wel een steekincident en dan zeggen dat het komt door een balpen.
Cookie-instellingen beheren