Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 132 km

Fietser gewond bij aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 06-10-2022, 12.50 uur - Update: 06-10-2022, 16.57 uur
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een fietser is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een taxi. Dat gebeurde op een kruising in Vlissingen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.


Het slachtoffer en de taxibestuurder naderden rond 11.00 uur beiden het kruispunt van de Nieuwe Zuidbeekseweg met de Flamingoweg. Vervolgens zagen de twee elkaar over het hoofd. Hierdoor ontstond een botsing waarbij de fietser gewond raakte. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer weggebracht.

De politie nam verklaringen op van de betrokkenen. Volgens de bestuurder was sprake van een verblindende laagstaande zon en reed hij stapvoets toen de botsing plaatsvond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren