Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 141 km

Automobilist rijdt in op wegwerkers bij Hulst

Toegevoegd: 06-10-2022, 17.27 uur
Automobilist rijdt in op wegwerkers bij Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie doet onderzoek naar een automobilist die woensdagavond in Hulst is ingereden op wegwerkers en er vervolgens vandoor ging. Eén van de wegwerkers werd door de auto van de man geraakt, maar deze bleef gelukkig ongedeerd.


De aangereden wegwerker was aan het werk bij de rotonde op de kruising van de Clingeweg, de van der Maelstedeweg, de Koolstraat en de Grote Kreekweg. Rond 22.30 uur kwam er plotseling een auto met hoge snelheid aanrijden. Alle wegen waren afgezet met borden, maar de bestuurder van de auto had die blijkbaar genegeerd.

De automobilist reed de Koolstraat in, maar stuitte daar opnieuw op een wegafzetting en kwam vervolgens terugrijden. Meerdere mensen die nabij de rotonde aan het werk waren, gingen voor de auto van de man staan en spraken hem aan. De automobilist probeerde echter opnieuw de rotonde op te rijden.

Toen één van de werklui probeerde de man tegen te houden, gaf hij gas en ging hij er met hoge snelheid, tegen de richting in, vandoor richting Clinge. Daarbij raakte hij met de zijkant van zijn auto de man die hem wilde aanspreken. Gelukkig raakte de man niet gewond. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de gevluchte automobilist.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (7-10-2022 om 05:11)
Toen ik gister middag daar aan het fietsen was reden daar al enkele idioten met kapotte uitlaat en hoge snelheid heen en weer een in een witte en een in een zwarte auto
Cookie-instellingen beheren