Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Verkeersruzie mondt uit in bedreiging, man opgepakt

Toegevoegd: 06-10-2022, 17.37 uur
Verkeersruzie mondt uit in bedreiging, man opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 47-jarige man uit Hoek is woensdag aangehouden omdat hij een 24-jarige Middelburger zou hebben bedreigd na een verkeersruzie.


Beide automobilisten verklaren volgens de politie dat ze door de ander gehinderd werden op de afrit Arnestein/Dauwendaele van de N57 bij Middelburg. “De man uit Hoek ging na het verkeersincident op de Herculesweg verhaal halen bij de man uit Middelburg. Volgens de man uit Middelburg bedreigde de man uit Hoek hem daarbij met een mes. Ook zou de verdachte een band van de auto van de Middelburger hebben lek gestoken”, zo meldt de politie.

Agenten stelden direct na de melding een onderzoek in. Een surveillerende politie-eenheid zag de man uit Hoek even later rijden en wist hem aan te houden op de Binnenvaartweg in Terneuzen. De verdachte werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en is vandaag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (6-10-2022 om 17:55)
Ach daar hebben ze tijd voor ruzie maken weer zo.n macht spelletje.
Cookie-instellingen beheren