Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 209 km

Middelburgse vrouw duwt ander op spoor op treinstation

Toegevoegd: 07-10-2022, 12.35 uur
Middelburgse vrouw duwt ander op spoor op treinstation
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een 41-jarige vrouw uit Middelburg is donderdagavond in Bergen op Zoom aangehouden omdat ze een andere vrouw op een treinstation opzettelijk een duw had gegeven waardoor het slachtoffer op het spoor viel.


Omstanders hebben het slachtoffer geholpen om van het spoor af te komen. Het slachtoffer was volgens de politie enorm geschrokken. Ze heeft zich bij het incident bezeerd, zo meldt de politie. 

Agenten werden rond 19.50 uur naar het NS-station in Bergen op Zoom gestuurd nadat bij de politie melding was gemaakt van het incident. De vrouw is met agenten naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen. De verdachte zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (7-10-2022 om 20:31)
@Gevaarlijk: Datzelfde kun je ook over elke weg zeggen waarop auto's mogen rijden. Dan zou oversteken op plaatsen zonder verkeerslichten ook verboden moeten zijn.
Loes (7-10-2022 om 17:22)
Dat is echt bizar gestoord mens....het gestoorde doorgedraaid mens neemt steeds toe ...waar is die nuchtere verstand? Of nemen ze allemaal een shotje, deze vrouw zou 2 weken opgesloten moeten. Dan ben je echt zwaar gestoord.
Gevaarlijk (7-10-2022 om 13:55)
Dit lijkt me erg gevaarlijk, op het spoor rijden vaak treinen en dit kan een aanrijding tot gevolg hebben. Het lijkt me een goed idee om het spoor wat beter te beveiligen zodat men elkaar niet erop kan duwen.
Michelle (7-10-2022 om 13:26)
Dan spoor je toch niet wanneer je zoiets doet!
bram goeree (7-10-2022 om 13:19)
de mensen worden steeds agressiever en ook steeds idioter .waar gaat dit toe leiden ?
een gast (7-10-2022 om 12:51)
Het beste is deze persoon gelijk 2 weken opsluiten, kan heel leerzaam zijn.Ik denk als er op dat moment een trein bijna op deze plaats aangereden kwam, het misschien wel poging tot moord had kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren