Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Vrachtwagen raakt van A58 bij Goes

Toegevoegd: 07-10-2022, 14.16 uur - Update: 07-10-2022, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 is vanmiddag bij knooppunt De Poel in Goes een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. De vrachtauto belandde door onbekende oorzaak in de berm en kwam uiteindelijk in een sloot tot stilstand.


Het ongeval gebeurde rond 13.15 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voor het viaduct bij de Deltaweg (A256). Na de melding werden meerdere polite- en brandweerwagens opgeroepen. Ook de ambulancedienst kwam ter plaatse maar of er sprake was van letsel, is nog niet bekend. Er was in ieder geval geen sprake van een beknelling.
 
Medewerkers van Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf De Moor hebben samen een plan van aanpak gemaakt voor de berging van de vrachtwagen. De bedoeling is dat de vrachtauto na de avondspits wordt getakeld. Vanwege het incident is op dit moment alleen de vluchtstrook afgesloten. Het overige verkeer kan gewoon passeren. Vanavond vindt vermoedelijk een grotere afsluiting van de snelweg plaats.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
snelwegheld (9-10-2022 om 22:51)
Hey langsrijden, de berger beslist hier niet over, Rijkswaterstaat is de baas, en die bepaalt dan dat het een üitgestelde berging " wordt. Zodat de vrijdagmiddag spits hier geen last van heeft. En maar goed ook want tijdens de berging werd om 02:00 uur de A58 geheel afgesloten voor de veiligheid van de werkers. En zaterdagavond is de onheilsplaats verder schoongemaakt en opgeruimd.
Langs rijden (9-10-2022 om 12:38)
Beste Middelburger, is dit de eerste keer dat de berger dit doet? Dit is hun werk. Het ongeluk was al om 13.15u gebeurd,
Middelburger (8-10-2022 om 08:37)
Beste internet Held "Langs rijden" denk dat je het werk en moeilijkheid zwaar onderschat en vooral het gevaar wat daar komt kijken. Denk eens na over het gewicht, groote in een zachte berm. Wat jij niet ziet... is de mega voorbereiding en denk werk wat vooraf gaat. Maar fijn dat het jij hoogte punje was gisten. Gezien je er anuniem... er nog over wilde schijven.
Kees (8-10-2022 om 07:19)
Tel uit de winst...soms kun je multitasken maar in een voertuig moet je dat niet doen..gebeurd mij niet zeggen ze.. .
Langs rijden (7-10-2022 om 20:59)
Ik reed er langs om half 4, de Berger stond er al. Zou hij al die uren schrijven terwijl hij niks doet?
Cookie-instellingen beheren