Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 267 km

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie in Grijpskerke

Toegevoegd: 07-10-2022, 15.35 uur - Update: 07-10-2022, 16.01 uur
Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

GRIJPSKERKE - De hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in Grijpskerke. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Ambulancemedewerkers werden omstreeks 14.45 uur opgeroepen voor het incident aan de Jacob Catsweg. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer meer medische hulp nodig had. Daarom werd het Mobiel Medisch Team vanuit Nijmegen opgeroepen. De inzet werd echter halverwege de vlucht overgenomen door de traumahelikopter Lifeliner 2 van Rotterdam die in Zeeland was voor een andere melding.

De traumahelikopter landde een twintigtal minuten na de melding op de Schietbaan in Middelburg. Daar wachtten de ambulancemedewerkers met het slachtoffer. Na een medische check door de trauma-arts is het slachtoffer per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeannet (24-11-2022 om 20:41)
Heel veel sterkte voor de fam . Ze was een fijne collega.
Cookie-instellingen beheren