Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Weer drugs in woning Tholen, pand half jaar op slot

Toegevoegd: 07-10-2022, 16.03 uur
Weer drugs in woning Tholen, pand half jaar op slot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Voor de tweede keer in ruim een jaar tijd is deze zomer op een adres aan de Kuipersdreef in Tholen een drugsvondst gedaan. Om deze reden wordt het volledige perceel voor de duur van zes maanden gesloten.


Op 16 juli 2021 werd in dezelfde woning 210,7 gram softdrugs aangetroffen. Deze hoeveelheid werd aangemerkt als een handelshoeveelheid. In de woning lag ook een groot bedrag aan contant geld. Op 25 augustus dit jaar trof de politie tijdens een nieuwe inval bijna vijf kilo aan hennep aan.

De burgemeester van Tholen heeft op 30 september besloten het volledige perceel (woning, tuin en berging) met ingang van vandaag voor de duur van zes maanden te sluiten. De sluiting vindt plaats op basis van het zogeheten Damoclesbeleid. Dit beleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel- en productie. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren