Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger veroordeeld voor ongeval Souburg

Toegevoegd: 07-10-2022, 16.30 uur
De man ging er na de aanrijding vandoor.
De man ging er na de aanrijding vandoor.
© Foto: Manfred Berrevoets (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 40-jarige Vlissinger T. R. is vrijdag door de rechtbank in Middelburg vanwege het veroorzaken van een aanrijding veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur en een rijontzegging van 30 maanden waarvan 12 voorwaardelijk.


Begin mei 2020 was er in Oost-Souburg na afloop van een uitvaart nog een samenzijn van motor- en scooterrijders. Eén van R.'s vrienden liet hem op zijn motor rijden en kort daarna kwam R. in aanrijding met een 5-jarig meisje dat op zijn weghelft terecht was gekomen. Door die aanrijding brak zij haar been.

R. raakte in paniek en vertrok maar meldde zich later bij de politie. Tegen de Vlissinger was een rijontzegging van 30 maanden, een voorwaardelijke celstraf van twee maanden en een taakstraf van 240 uur geëist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (7-10-2022 om 18:22)
kan niet zwaar genoegwezen
Cookie-instellingen beheren